Tietoa

Ankkuri Kysymysmerkkejä

Mihin uskomme?

Uskomme Jumalaan, kaikkivaltiaaseen Isään, taivaan ja maan Luojaan ja Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme. Uskomme Pyhään Henkeen, Herraan ja eläväksi tekijään, joka lähtee Isästä ja Pojasta, ja jota yhdessä Isän ja Pojan kanssa kumarretaan ja kunnioitetaan ja joka on puhunut profeettojen kautta. Uskomme, että koko Raamattu on Jumalan sanaa ja siinä Hän ilmoittaa tahtonsa ihmisille.

Uskomme, että Jumala on yksi, ja yksi on välittäjä Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus. Jeesus Kristus sovitti kuolemallaan syntimme, ja jokaisen Häneen uskovan on mahdollista saada syntinsä anteeksi.

Tunnustamme, että meidän Herramme, Jeesus Kristus on Jumalan Poika, yhtä lailla Jumala ja ihminen. Hän kärsi pelastuksemme tähden, nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Jeesuksen tullessa takaisin jokaisen ihmisen on tehtävä tili siitä, mitä he ovat tehneet elämänsä aikana.

Hämeen Kansanlähetys

Suomen evankelis-luterilainen kansanlähetys on luterilainen herätysliike ja lähetysjärjestö. Kansanlähetys toimii Suomessa ja Ruotsissa 17 piirijärjestön kautta yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Hämeen kansanlähetys on Tampereella ja Hämeenlinnassa toimiva piirijärjestö.

Olemme olemassa siksi, että evankeliumi tulee viedyksi kaikille ihmisille ja kansoille. Luotamme Raamattuun ja haluamme elää uskollisesti sen mukaan. Tervetuloa mukaan tilaisuuksiimme Hämeeseen!

Hämeenkl:n kotisivulle Hämeenkl:n Youtube-sivulle Hämeenkl:n Facebook-sivulle Hämeenkl:n Instagram-sivulle

Saavutettavuus

Sivusto on pyritty tekemään saavutettavuusstandardien mukaisesti, jotta käyttäminen olisi miellyttävää rajoitteista riippumatta. Käyttäessäsi ruudunlukijaa tai näppäimistöä voit jokaisella sivulla hypätä päävalikon yli "Siirry sisältöön"-linkistä. Useimpiin videoihin on saatavilla ohjelmatekstitykset, jotka on mahdollista laittaa päälle joko videoiden alapuolella olevasta napista tai sisäisistä ohjaimista videon pyöriessä.

Sivustolla on käytössä pieniä animaatioita, mutta niiden toiminta kunnioittaa asettamiasi käyttöjärjestelmän ja selaimen valintoja. Saat animaatiot halutessasi pois käytöstä hyödyntämällä laitteesi asetuksia.

  • Windows 11: Asetukset > Esteettömyys > Visuaaliset tehosteet > Animaatiotehosteet
  • Windows 10: Asetukset > Helppokäyttökeskus > Näyttö > Näytä animaatiot Windowsissa
  • Windows 7 ja 8: Ohjauspaneeli > Helppokäyttökeskus > Käytä tietokonetta ilman näyttöä > Muuta aikarajoja ja vilkkuvia visuaalisia tehosteita> Poista turhat animaatiot käytöstä
  • macOS: Omenavalikko > Järjestelmäasetukset > Käyttöapu > Näyttö > Vähennä liikettä
  • Linux (KDE): Järjestelmäasetukset > Työtilat -> Yleiset > Animaatioiden nopeus
  • Linux (Gnome): Lisää GTK:n konfiguraatioon (esim. etc/gtk-3.0/settings.ini) [Settings]-kohdan alle gtk-enable-animations = false
  • Android: Asetukset > (vanhoissa versioissa > Laite) Esteettömyys > Poista Animaatiot > Päälle
  • iOS ja tvOS: Asetukset (vanhoissa versioissa > Yleiset) > Käyttöapu > Liike > Vähennä liikettä

  • Firefox: kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina enteriä. Hyväksy ilmestyvä varoitus, etsi arvo ui.prefersReducedMotion ja vaihda tiedoksi numero 1
  • Chrome/Edge: Paina F12, sitten Ctrl/Command + Shift + P, kirjoita palkkiin reduced ja valitse ilmestynyt vaihtoehto.

Yksityisyys

Arvostamme yksityisyyttäsi ja siksi kaikki tämän verkkosivuston tiedot ladataan vain samalta palvelimelta, jota ylläpidämme itse. Tämä verkkosivusto ei kerää kävijätietoja, ei hyödynnä perinteisiä keksitiedostoja eikä käytä kolmansien osapuolten laajennuksia, jotka saattaisivat mahdollistaa kävijöiden seurannan. Olemme lisäksi estäneet joitakin tarpeettomia ominaisuuksia (mm. Google FLoC linkki avautuu uuteen ikkunaan), mikä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi paremmin. Ulkopuolisille sivuille ohjaavat linkit voi tunnistaa linkki avautuu uuteen ikkunaan-merkistä, mutta tästä säännöstä poikkeaa sivuston viimeiset, alareunan linkit.

Rukouspyynnön lähettäessäsi saatat jakaa myös henkilökohtaisempia tietoja. Kaikki rukouspyynnöt kuljetetaan salattujen yhteyksien läpi ja niitä poistetaan sitä mukaa, kun ne käyvät tarpeettomiksi. Halutessasi voit kuitenkin käyttää nimimerkkiä tai jättää nimesi kokonaan pois. Ei kannata jakaa liian arkaluontoisia tietoja, Jumala kyllä tietää kaiken.

Jos tilaat meiltä Pisara-lehden tai muuta materiaalia postitse, säilytämme osoitetietojasi rekisterissämme. Jos haluat poistaa kaikki tietosi rekistereistämme, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen .

......